Νέα

Τα Πλεονεκτήματα του Χορού στα Παιδιά 

By 18 Ιουνίου, 202024 Ιουλίου, 2020No Comments

Τα μαθήματα χορού είναι μια υπέροχη εναλλακτική λύση και ο καλύτερος τρόπος και φίλος του παιδιού για να διοχετεύσετε την φαινομενικά απεριόριστη ενέργεια τους . Ο χορός είναι μια φυσική δραστηριότητα που με τακτική εξάσκηση μπορεί να αυξήσει την ευελιξία , το εύρος της κίνησης , την σωματική δύναμη και αντοχή του παιδιού. Επίσης βοηθά να διορθωθεί η κακή στάση του σώματος να αυξήσουν την ισορροπία και τον συγχρονισμό τους.  Είναι μια αερόβια μορφής άσκησης ιδανική για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας , ακόμη και για υπέρβαρα παιδιά καθώς μπορεί να τα βοηθήσει να χάσουν βάρος.

Ωστόσο τα μαθήματα χορού μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους  ώστε να βελτιώσουν τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες τους. Μαθαίνουν να εργάζονται ως μέλη μιας ομάδας, να συνεργάζονται ,να εμπιστεύονται και να κάνουν νέους φίλους!

Ο χορός ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα των παιδιών με αποτέλεσμα να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους και να επιτυγχάνουμε το αίσθημα της χαράς . Βοηθά να αναπτύξουν μια εκτίμηση για τις τέχνες και τη ζωή.

Καθώς τα παιδιά προσαρμόζονται στις κινήσεις και στις στάσεις που απαιτούνται στο χορό, αρχίζουν να έχουν καλύτερη αίσθηση του σώματος τους. Με αυτό το τρόπο βελτιώνετε η εμπιστοσύνη και η αυτοεκτίμηση τους.

Ας χορέψουμε λοιπόν!

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

ΚΔΑΠ Έκρηξη

Προσφέρουμε σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για τη
δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Αίτηση Ενδιαφέροντος